top of page

BEMUTATKOZÁS

Csiki Levente Rendezvényszervező, Ceremóniamester és Jelenlét Edző vagyok. Érdekes, hogy a sors milyen úton vezérelt erre a munkára.

 Barátaim hívták fel figyelmemet arra, hogy milyen jó a hangom és könnyedén, humorosan tudok programokat szervezni, irányítani. Partikon tetszett a közönségnek, ahogy moderátorként szerepelek, így aztán jött egy felkérés esküvőre, amelyet sorba újabb és újabb felkérések követtek az elmúlt években. 

Szerencsésnek érzem magam, hogy kedves emberek legszebb napján részt vehetek, ötleteimmel gazdagíthatom a programot! Szeretem a vidám embereket és az öröm megélését az élet minden pillanatában. Szívesen működök együtt A NAGY NAP vagy egy különleges RENDEZVÉNY megszervezésében, megtervezésében. Humorosnak és kedvesnek tartanak, gyorsan rá tudok hangolódni az emberekre, együtt lélegzem velük. Sok szép élménnyel gazdagodtam az elmúlt rendezvényeken, esküvőkön, melyeket a háttérből irányítva a pár illetve a résztvevők úgy érezhetik, minden megy magától. Vagy Magától? 


Amennyiben bemutatkozóm felkeltette figyelmeteket, szívesen megszervezem rendezvényeketeket vagy leszek esküvőtökön ceremóniamester!

bottom of page