top of page

SZOLGÁLTATÁSOK

Rendezvényszervezés

A-tól Z-ig

Műsorvezetés,

Előadások tartása

Gyerekprogramok szervezése, animáció

Jelenlét
Coaching

Csiki_Levente_animator.jpg

Rendezvény-szervezés A-tól Z-ig

Esküvői tanácsadás

Konzultáció pároknak, hogy minden csodálatos és gördülékeny legyen a NAGY NAPON! :)

 • előkészületek: szervezés és hozzá kapcsolódó időgazdálkodás - lánykéréstől a Nagy Nap végéig - projekt tervezés 

 • ABC elemzés: hogyan határozzuk meg, hogy mi a fontos, pl. ki legyen ott, mire költünk

 • az esküvő napjának lebonyolítása: mire érdemes figyelni

Ceremóniamesterként: esküvőszervezés A-tól Z-ig 

A személyre, párokra szabott esküvőkben hiszek, így az első lépés, hogy leülök Veletek beszélgetni. Megismerlek Benneteket, igényeiteket, kéréseiteket. Ez a garancia arra, hogy az esküvő minden részletében olyan legyen, amilyennek Ti elképzeltétek. Hiszen ez a nap Rólatok és Nektek szól. Hozzátok igazodik, Ti vagytok a főszereplők. 

Én, mint afféle jó tanácsadó és hatékony szervező, amikor kell láthatatlan vagyok, amikor pedig arra van szükség, nagyon is látszom, és irányítom az eseményeket, hogy pontosan úgy alakuljanak a dolgok, ahogy azt Veletek együtt elterveztük. Úgy tekinthettek rám, mint egy iránytűre, aki mindig tudja, mi a teendő, még váratlan helyzetek és nem várt fordulatok esetén is. Biztos pont leszek az események forgatagában, aki ott áll mellettetek, és leveszi a vállatokról a terheket, hogy Ti csak az élményekre és Egymásra koncentrálhassatok. 

Nem csak az esküvő napján leszek ott Veletek, már a kezdetektől megkönnyítem a dolgotokat. Több éves esküvőszervezői és ceremóniamesteri tapasztalattal rendelkezem, így számtalan jó ötlettel tudlak Benneteket segíteni már az első lépésektől. Sok segítséget tudok adni a ruhavásárlástól a szalvéták kiválasztásáig, a meghívók szövegezésétől a tökéletes helyszín megtalálásáig. 

Miben számíthatsz rám Ceremóniamesterként?

 • előzetes egyeztetés 3-5 alkalommal: az esküvő forgatókönyvének megtervezése

 • szükség esetén elmegyek veletek táncpróbára, ruhapróbára

 • az esküvő napján elmegyek a helyszínt előzetesen megnézni, és leellenőrzöm, hogy minden a megbeszéltek szerint rendelkezésre áll-e

 • a megbeszélt forgítókönyv szerint lebonyolítom teljeskörűen a Nagy Napot

 • az esküvő végéig veletek maradok

 • lebonyolítom a  fizetéseket, hogy ne legyen ezzel gondotok

 • standolásban segítek

 • pakolásban segítés


Rendezvényszervezőként: Események teljeskörű menedzselése, szervezés és műsorvezetés 

Egy rendezvény esetében a legfontosabb, hogy igazi pozitív élményt jelentsen a résztvevők számára. Úgy közvetítse ötletesen és hitelesen az adott üzenetet, hogy közben a meghívottak jól érezzék magukat.

Rendezvényszervezőként azt mozdítom elő, hogy kompromisszumoktól mentesen megvalósuljanak a rendezvény céljai, és első pillantásra egyértelmű legyen, kiknek és mit akar mondani az adott esemény. 
Legyen az céges rendezvény, termékbemutató, konferencia vagy bármilyen családi esemény, legjobb tudásom szerint segítek abban, hogy egy kreatív, emlékezetes és jó hangulatú program kerekedjen a dologból. 

A szervezésben már az előkészületektől kezdve szívesen részt veszek (célok meghatározása, forgatókönyv kitalálása, helyszín kiválasztása, meghívó szövegezése, vendégkör összeállítása, fellépők ajánlása, dekoráció intézése, stb.), és házigazdaként is latba vetem a tapasztalatom, hogy a végén minden kerek egészet alkosson.

Műsorvezetés, Előadások tartása

A rendezvény ekegyik legfontosabb pillére a műsorvezető. Én házigazdának szeretetem hívni, hiszen nem csupán műsort vezetek hanem az egész rendezvényt  “viszem el”. A színpadon folyó műsorok, a különböző rendezvényeken folyó különféle események levezetése mind a feladatom.

Gyerekprogram szervezés, animáció

Családi és iskolai gyerekprogramok szervezését, lebonyolítását vállalom, ahol garantáltan jó lesz a hangulat. Referenciáim között megtalálható születésnap, Halloween party, Mikulás rendezvény tartása, Autómentes napon (BKK) iskolai rendezvényeken részvétel animátorként, kirándulások és sporttevékenységek szervezése. Referencia fényképek az Instagram oldalamon érhetőek el.

Jelenlét Coaching

Coachként küldetésem, hogy az embereket segítsem megtalálni és megélni a boldogságot az életükben. És ezt hogyan képzeljük el? Úgy, hogy számos kérdésben tudok támogatást nyújtani, hogy az ügyfelem a legjobbat hozza ki magából. Ez a folyamat komoly személyiségfejlődéssel és önbizalom növekedéssel is jár. Brian Tracy is 150 coach-csal dolgozik.

Csiki Levente Ceremóniamester
Csiki Levente Ceremóniamester
Csiki Levente Ceremóniamester
Csiki Levente Ceremóniamester
Csiki Levente Ceremóniamester
Csiki Levente Ceremóniamester
Csiki Levente Ceremóniamester
Csiki Levente Ceremóniamester
bottom of page